Straatmuziekfeest drukte

De voorbereidingen voor de jubileumeditie van Straatmuziekfeest Lelystad zijn in volle gang. Er hebben zich al wat leuke artiesten gemeld als deelnemer, en ook de samenwerking met de Stichting Ondernemersvereniging Stadshart Lelystad loopt op rolletjes. Bij Van Blerk Muziek zijn we erg blij met deze boost voor het festival. En niet alleen dat: er zitten na een creatief overleg gisteren met Rolf Kramer van de ondernemersvereniging nog veel meer mooie activiteiten voor het Stadshart van Lelystad in de pijplijn. 

Maar eerst nog terug naar Straatmuziekfeest Lelystad. Begonnen in 2011 wordt het dit jaar de vijfde zomereditie van wat inmiddels is uitgegroeid tot een van de grotere straatmuziekfestivals van Nederland. We willen niet meer groeien in omvang, maar wel de kwaliteit van het festival naar een nog hoger niveau brengen. Daarvoor zijn wij op zoek naar de beste straatmuzikanten van Nederland, en misschien ook wel een paar van daarbuiten. Dat mogen doorgewinterde straatmuzikanten zijn zoals de Bucket Boyz die de afgelopen wintereditie hebben gewonnen. Maar ook bandjes die normaal op een podium spelen maar zich ook thuisvoelen op straat zijn van harte welkom om zich aan te melden. Wat we ook proberen is om wat deelnemers van het eerste uur weer bij ons in de straat te krijgen (in plaats van “op het podium”). Zoals Herman Ouboter waarmee ik hier samen op de foto sta.

Lees jij dit en ben je zelf een muzikant die wil meedoen, of ken je potentiële deelnemers? Neem dan zeker contact met ons op. Dat kan via het contactformulier op deze website, via de site van het festival www.straatmuziekfeest.nl of mail naar info@straatmuziekfeest.nl. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *