Gitaarles Sem van Blerk

Sem van Blerk begon in1991 met het geven van gedegen, inspirerende en creatieve gitaarles.
Van klassiek tot modern, pop, rock, blues, folk of kinderliedjes. Het behoort allemaal tot de mogelijkheden. Kinderen, volwassenen, beginners, gevorderden, iedereen is bij Sem van Blerk aan het juiste adres. Gezellig in een groepje of toch liever individueel? Ook dat kies je zelf.

Samen met de gitaardocent stel je je eigen lesplan op. Gebaseerd op je eigen wensen en doelen. De docent zorgt ervoor dat je spelenderwijs en met plezier je doelen bereikt. Want dat is wat bij Van Blerk Muziek voorop staat: plezier in het muziek maken.

Medio april 2014 is Van Blerk Muziek een samenwerking aangegaan met Centrum voor Kunst en Cultuur De Kubus. Deze samenwerking houdt in dat Van Blerk Muziek niet meer zelfstandig lessen verzorgd, maar dat alle muzieklessen bij De Kubus zijn ondergebracht.  Ook voor informatie over de lessen kunt u contact opnemen met De Kubus. Informatie over de tarieven is daarnaast te vinden op de site van De Kubus.De mogelijkheid voor een gratis proefles blijft bestaan, en daarvoor kun je je hier opgeven,  via de website van De Kubus.

Sem van Blerk, eigenaar en oprichter van de muziekschool, is nu als gitaardocent werkzaam binnen De Kubus. Voor inhoudelijke informatie specifiek over de gitaarlessen die door Sem van Blerk bij De Kubus worden verzorgd kun je hem nog wel bereiken via de contactgegevens op deze site.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *