Christmas Without Words (acoustic fingerstyle guitar)

Houd je van instrumentale akoestische gitaarmuziek in de stijl van bijvoorbeeld Harry Sacksioni, Tommy Emmanuel, Chet Atkins of Sungha Jung? Dan is dit misschien wel het kerstalbum dat je altijd al zocht

Er staan bekende en minder bekende kerstliedjes op, en zelfs drie nieuwe composities, in akoestische fingerstyle guitar uitvoeringen (denk dus bijv aan Harry Sacksioni en Tommy Emmanuel) gespeeld door acht verschillende getalenteerde gitaristen uit Nederland, Hongarije en de VS.

Het album is perfect als rustige sfeermuziek en achtergrond muziek bij eenChristmas_Without_Words_Page_1 gezelligkerstdiner of terwijl je werkt of leest etc. Het is uitgebracht op het platen label ‘True Road Music’.

Via onderstaande link kun je het album gratis beluisteren op Spotify en als je het mooi vindt via de de links van cdbaby.com of iTunes downloaden. Laat me ook weten wat je van het album vindt, daar kan ik weer van leren voor het volgende album.

Link 1: cdbaby.com, hier kun je de liedjes op je pc helemaal beluisteren.
Betalen kan met creditcard of PayPal, € 6,99 en de mp3s kun je zonder probleem op cd branden. Bestel hier:  http://www.cdbaby.com/m/cd/christmaswithoutwordsaco

Link 2: iTunes, betaling mogelijkheden idem, € 8,99. Je kunt hier ook losse tracks downloaden.
Bestel hier: https://itunes.apple.com/nl/album/christmas-without-words-acoustic/id780437882

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Recente reacties

    Archieven

    Categorieën

    • Geen categorieën